Magyarország

Válassza ki az ön érdeklődési területét.Tisztelt Vásárlóink!

Felhívjuk figyelmüket, hogy Magyarországon kizárólag a Pedrollo Hungária Kft.-tol és a vele szerzodésben álló hivatalos viszonteladói hálózattól megvásárolt Pedrollo termékekre biztosított a gyári, 2 évre vállalt garanciális szervizháttér.

Abban az esetben, ha a vezérképviselettol független, általa nem ellenorzött egyéb forrásból származik a termék, akkor garanciaidon belül történt meghibásodás során csupán az adott üzlet által biztosított ún. „bolti” garanciát kapja, amelynek során a szolgáltatás színvonaláért, szakmai felkészültségéért és a javításhoz felhasznált alkatrészek eredetiségéért, minoségéért a Pedrollo Hungária Kft. felelosséget vállalni nem tud. Ennek megfeleloen a hivatalos viszonteladói hálózaton kívüli forrásból vásárlók, a némileg kedvezobb árért cserébe elveszítik a gyári garanciát, annak minden elonyével együtt.

Felhívjuk továbbá figyelmét, hogy a „Pedrollo HYDROFRESH” elnevezéssel forgalmazott házi vízellátó berendezésének egyes elemeit a Pedrollo Hungária Kft-vel szerzodéses jogviszonyban nem álló néhány cég engedély nélkül megváltoztatva, nem a gyárilag bevizsgált, egyben ajánlott muszaki összeállításban kínálja. Az eredeti vízellátó rendszer vörös színu (VAREM típusú) tartállyal kerül forgalomba, így ismeretlen márkájú és minoségu részegységekkel szerelt és árusított házi vízellátó esetében sem jár a gyártó által vállalt gyári garancia.

Javasoljuk, hogy vásárlást megelozoen ne csak a termékek árát, hanem azok származását és a gyári garanciális igények érvényesíthetoségét is szíveskedjenek mérlegelni.

Pedrollo Hungária Kft.