Miért az eredetit válasszuk?

Termékeink évek óta mintául szolgálnak sok kínai vállalat számára, amelyek lemásolták róluk a formatervezést, a logót, sőt, a csomagolást és a vonalkódot is.

A probléma a hamisítással az, hogy jogi úton küzdöttünk ellene. Most stratégiát váltottunk: folyamatosan befektetünk a technológiába és a továbbképzésbe, melyek valódi megkülönböztető elemei cégünknek. Ezek utánozhatatlan értékek.

Az olasz és külföldi egyetemek együttműködésének köszönhetően felépítjük az egyre innovatívabb formatervezésű és teljesítményű szivattyúk új generációjának területét. Példaértékű minden nagy hatásfokú elektromos szivattyúcsalád közül, hogy 20/30 százalékos energiamegtakarítást garantál.

De önmagában a technológia nem elegendő. Az innovációba minden üzleti ágazatot be kell vonni: tervezés, gyártás, forgalmazás, IT, kutatás és nem utolsó sorban a képzés. Egy vállalat úgy tud nemzetközi szinten versenyezni, ha a teljes vállalati munkaerő minden szinten képes szembenézni a jövő kihívásaival.

Működés, minőség és esztétika

Az innováció és a minőség területére lépünk, különösen nagy figyelmet fordítván termékeink esztétikus megjelenésére, hogy versenyezzünk a feltörekvő gazdasági hatalmakkal. Folyamatosan frissítjük a formatervezést, a világpiacon egyre inkább megkövetelt értéket, mely megkülönböztető eleme a ’made in Italy’-nak.

Termékek garanciája és megbízhatósága

Termelésünk megfelel az olasz minőség legmagasabb elvárásainak, melyek világszerte egyedülállóvá és elismertté teszik az országot.

A termelési folyamattal való törődés

A kutatás és fejlesztésbe történő befektetés által folyamatosan tökéletesítjük termékeinket, a gyártást és a berendezéseket, melyeket gyakran a Pedrollo Csoport belül tervez és kivitelez.

Hogyan ismerje fel?

A tervezéstől a termékcímkéig

Egy Pedrollo elektromos szivattyú biztonságos megvásárlásához elővigyázatosnak kell lenni, látván a megnövekedett számú hamis termékeket a piacon.
Jelentősen csökkenti annak eshetőségét, hogy egy utánzatba botlik, ha csak és kizárólag  szerződött viszonteladóinkat keresi fel.

Lépjen velünk kapcsolatba, hogy megismerhesse az Önhöz legközelebbi kizárólagos forgalmazónkat.Az eredeti termékek - amint azt honlapunkon is illusztráljuk – ellentétben az utánzatokkal, összetéveszthetetlenül lépést tartanak a Pedrollo jellegzetes technológiai innovációjával és fejlesztéseivel, s magas minőségű kivitelt képviselnek.

 Az eredeti termékek megkülönböztetése a hamisítványtól olyan fontos feladatnak bizonyul, mint amennyire összetett.

Az alábbi információk nem szolgálnak részletes útmutatóul, de javasolt megnevezni néhány olyan elemet, melyek leggyakrabban előfordulnak a valódi termék hamistól való megkülönböztetése során.

Termékek garanciája és megbízhatósága

• A Pedrollo új logója összetéveszthetetlen dőlt betűtípusban íródott. Így különböztetik meg az előzőtől, mely számtalan utánzat tárgya.

 • Minden Pedrollo termék címkéje a megújult logót ábrázolja, a szivattyútípusra vonatkozó lényeges műszaki információkkal együtt. Egyes modellek, mint például a búvárszivattyúk, lézerrel készült címkével vannak ellátva közvetlenül a szivattyú burkolatán, mely technikát nehéz leutánozni.

 •  A hamisított csomagolások sohasem azonosak az eredetivel. Az eredeti csomagolások például mindig ábrázolják a Pedrollo logóját. Egyes utánzási kísérletek márka nélküliek, de feltüntetik rajta, mint az eredetin, a (hamis) „Made in Italy” feliratot.

 • Termékeink jellegzetes kék színűek, a Pedrollo eredeti összetétele, melyet nem könnyű másolni.

 • Egy eredeti termék ára megfelelőb kell, hogy legyen. Ha nagyon alacsony áron kínálják, valószínűleg hamis termékkel van dolgunk, nem pedig egy különösen előnyös ajánlattal.

Hamisított termékek feldolgozása