Termelési kapacitás

A termelési kapacitás kiváló referenciája, amelynek eredete az olasz valóság.

Hogy mi a filozófiánk? Az emberek iránti tisztelet.

A Pedrollo termékei több mint 160 országban vannak jelen világszerte és tanúskodnak az olasz vállalkozás értékeiről, melyek közül kiemelkedő a minőség és megbízhatóság.  Követelmények, melyek kétségtelenül fontosak kereskedelmi szempontból és egyszerű megnyilvánulásai egy magasztosabb értéknek, mely mindig is ösztönözte a vállalat tevékenységét: az emberek iránti tisztelet. 

Hogy bizonyítsa ezen etikai irányultság kézzelfoghatóságát, a Pedrollo különösen kedvező értékesítési feltételeket választott azon meggyőződésből kifolyólag, hogy a víz nem egy közönséges áru, melyből hasznot kell húzni, hanem egy rendkívüli erőforrás, mely mindenki számára elérhető kell, hogy legyen.  

Ily módon a vállalat kézzelfoghatóan tanúsítja őszinte tiszteletét azok iránt, akiknek szolidaritásra és figyelemre van szüksége.  A Pedrollo a hatékonyság, megbízhatóság és a garantált egyediség jegyében tervezi és gyártja a lehető legjobb termékeket: eredmény, amelyre törekszik a saját kutatási és fejlesztési részleg iránti folyamatos elkötelezettség által. A gyártási folyamatok és termékek folyamatos továbbfejlesztésének biztosítása céljából a Pedrollo S.p.A. a tevékenysége által termelt nyereség teljes egészét visszaforgatja a vállalatba. Ez szintén megnyilvánulása a fogyasztók és beszállítók iránti tiszteletnek.

A tisztelet tehát a Pedrollo filozófiájának valódi alapja: tudatos választás, melyet a cég már 1974-ben, megalakulásakor foganatosított és csaknem 40 éve folytat, mely konkrét példája a társadalmi felelősségvállalás iránti figyelmének, az irányultságnak, amely csak nemrég kezdett elterjedni.