Berendezések

A Pedrollo egy nagy, folyamatosan bővülő vállalkozás, mely akkora területre terjeszkedik, ami megfelelő egy olyan termelési volumennek, mely elérte a 2 millió szivattyút évente. A vállalat berendezései egy hatalmas, folyamatosan bővülő területet foglalnak el, mely jelenleg több mint 100.000 m2 . Ezen méretei teszik a Pedrollót valódi ipari körzetté, mely számos üzletágból áll, s mindegyik saját hatékony struktúrával és pozícióval rendelkezik a termelési rendszerben.

Szakértelem

A Pedrollo termelése megfelel a legmagasabb minőségi követelményeknek, mely megkülönböztető eleme a kiváló olaszcégeknek. Ezt az eredményt nem csak a gépek és üzemek technológiája  teszi lehetővé , hanem a folyamatos képzésifolyamatba integrált, a termelés és menedzsment minden szintjén megtalálhatórendkívüli szaktudás és kompetencia.


A Pedrollo ipari parkban található a PedrolloManagement School. Ennek az állandóan működő képzési központnak köszönhetően minden vállalati alkalmazott kiegészítő oktatást fog kapni a jövőben.

A többfunkciós képzések mellett a cég támogatja a még specifikusabb technikai,gazdasági, vezetői és nyelvi jellegű felkészülést a kijelölt pozíciótól függően, képzett tanárok segítségével, mind az üzleti, mind az egyetemi szférából.

 A Pedrollónál a szakmai fejlődést a dolgozók, főként a munkások iránti erkölcsi elkötelezettségnek tekintik. 

Technológia

A kutatási és fejlesztési tevékenység nem csak a végső termékre, hanem a gépekre és a gyártási szakaszban alkalmazott folyamatokra is vonatkozik.  

Az elvárt szaktudás mind technológiai, mind mérnöki szinten egyaránt magas, hiszen sok esetben a termelésben használt gépek helyben történő gyártása szükséges.
Ezen kívül a számos kizárólagos és eredeti bejegyzett szabadalom maximális védelmet igényel a munkafolyamatok, gépek, berendezések belső kivitelezésén keresztül.

 A „gyártás központosítása” szintén pozitív hatással van a cég által képviselt minőségre, mert lehetővé teszi a magasabb szintű ellenőrzést és garanciát nem csak a végső termékre, hanem a gyártási folyamatokra vonatkozóan is.

Üzleti modell

A Pedrollo S.p.A. gondosan őrzi identitását mint olasz cég, globális szinten. Bár a cég öt kontinensen működik, tervezési, képzési és gyártási központját a veronai San Bonifacióban tartja. Összhangban egy erősen globalizált piaccal, de területének fejlesztése iránti elkötelezettségből minden termékét kizárólag Olaszországban gyártja, míg leányvállalatai a világ minden táján jelen vannak.

Vállalati etikájához híven a Pedrollo a vizet - természetéből eredendően az ’élet forrását' – mindig is egy különleges és rendkívül értékes erőforrásnak tartotta, mely egyetlen üzleti objektumhoz sem hasonlítható. Ezért a cég mindig támogatta a víz maximális elosztását, hogy hozzájáruljon a növekvő számú emberiség egészségéhez és jólétéhez.

A számos nagy megrendelés, melyeket a cég a világ minden tájáról kap, lehetővé teszi a méretgazdaságosság megvalósítását, melynek köszönhetően a terméket a vállalat számára jövedelmezővé, a fogyasztók számára pedig megfizethetővé teszi.

Vállalkozói politikájának, a termékek minőségének és a kutatás és fejlesztésbe történő jelentős beruházásoknak köszönhetően a Pedrollo képes magas minőségű, rendkívül megbízható elektromos szivattyúit tisztességes, megfizethető áron forgalomba hozni, még a Föld legszegényebb területeinek piacain is.