Innováció

Az innováció egyre inkább vezető szerepet játszik az elektromos szivattyú szektorban.
  A víz kinyerése és szállításának folyamata különböző jellegű problémákat okoz, melyek kiküszöbölése egyre eredetibb megoldásokat igényel az elektronikához, mechanikához és a fejlett anyagokhoz kapcsolódóan.
 A siker, melyet a Pedrollo világszerte magáénak tudhat, a cég nagy innovációs kapacitásával magyarázható, melyet a folyamatos kutatás és a fejlesztés iránti erős elkötelezettsége támogat. Ezek az erőfeszítések elsősorban az üzemek technikai fejlesztését célozzák meg, de nem csak azt.

A funkcionális prioritások biztosítása után a Pedrollo S.p.A.  rendszeresen frissíti a tervezést, melyet a külföldi gyártók gyakran elhanyagolnak, és melyet az olasz minőség megkülönböztető jeleként értékelnek a piacon. A termékek állandó megújulása esztétikai szinten is zajlik, nem csak hatékonyabbá, de vonzóbbá is téve azokat, mely további jele a teljes körű figyelemnek, melyet a Pedrollo ügyfeleinek szentel. A Pedrollo rendelkezik egy élvonalbeli központtal is a prototípusok létrehozásához, amely lehetővé teszi az új termékek gyors tervezését és megvalósítását rövid időn belül, melyek egyre nagyobb teljesítményt nyújtanak és megfelelnek a vásárlók legkülönbözőbb igényeinek.