TOP MULTI-TECH, AZ ÚJ “AUTOMATIKUS” TÖBBLÉPCSŐS MERÜLŐ SZIVATTYÚ

14/07/2015

A Pedrollo folyamatosan bővíti és megújítja termékskáláját, hogy megfeleljen az ügyfelek igényeinek, javítván a teljesítményt, a minőséget és a megbízhatóságot. A folyamatos fejlesztés ezúttal az “automatikus” többlépcsős merülő szivattyú, a TOP MULTI-TECH létrehozásához vezetett, ami a TOP MULTI továbbfejlesztéséből született, mely egy nagyon népszerű termék és folyamatosan növekvő kereslet mutatkozik iránta az utóbbi években.


A nagy hatásfokuk és megbízhatóságuk alkalmassá teszi őket háztartások vízellátására medencékből, tartályokból vagy viszonylag mély kutakból, esővíz szivattyúzására ciszternákból, kertek öntözéséhez vagy öntözőberendezések ellátására. Elérhetőek a  TOP MULTI-TECH 2 és 3 modellek, mindkettő 0.55 kW-os teljesítménnyel és külön jelleggörbével  rendelkezik, hogy a telepítés típusa szerint ki lehessen választani.


A TOP MULTI-TECH eltérően, amelyhez külső vezérlő eszköz szükséges (gyakran EASYPRESS nyomásszabályozóval van egybeépítve), hogy automatikus nyomásfokozó rendszerként működhessen, az új TOP MULTI-TECH esetében a be-és kikapcsolást automatikusan végzi egy beépített, műgyantába öntött elektronikus panel és egy szivattyútestben elhelyezett szelep. Továbbá az elektronikus rendszer megvédi a szivattyút a gyakori indításoktól, a szárazonfutástól és a hosszú ideig történő üzemen kívüli állapot okozta beragadástól.


Az új TOP MULTI-TECH tervezésénél a mérnökök nagy figyelmet fordítottak a könnyű beépíthetőségre és karbantartásra. Tisztítás vagy csere szükségessége esetén a szivattyúban lévő szelep könnyen eltávolítható a szivattyú kiömlő nyílásán lévő csatlakozó karmantyú lecsavarásával, így elkerülvén a szivattyú hosszadalmas és bonyolult szétszerelését. Továbbá nem elhanyagolandó az a nagy előny, hogy szükség esetén a szivattyú a szelep nélkül is tud folyamatosan üzemelni, így elkerülhető a rendszer leállása.


Az új TOP MULTI-TECH szivattyúkkal a Pedrollo nem csak egy innovatív, a piacon egyedi jellemzőkkel ellátott tulajdonságokkal rendelkező terméket kínál, hanem a Made in Italy hagyomány kiválóságát is, mely az ügyfelek által az egész világon elismert. Ugyanis több, mint 40 éve a folyamatos fejlesztés a mindennapi elkötelezettségünk!

A TOP MULTI-TECH-el kapcsolatos további információkért ide kattintva töltse le a műszaki adatlapot