FOLYAMATOS TERMÉKFEJLESZTÉS A PEDROLLO CÉGNÉL

20/09/2017 A Pedrollo cég, mely mindig figyelmet fordított az elektromos szivattyúk gyártása terén az innovációra, szélesíti és folyamatosan megújítja teljes termékkörét, javítva a megbízhatóságot és a teljesítményt annak érdekében, hogy megfeleljen a vevőköre részéről jelentkező egyre fejlettebb igényeknek.  Íme néhány termék, mely a legutóbbi fejlesztések tárgyát képezte.

CP-ST. A monoblokk jellegű elektromos centrifugálszivattyúk új szériája, melyeknél a szivattyúház és a járókerék AISI 304 (CP-ST4) és AISI 316L (CP-ST6) minőségű rozsdamentes acélból készül, és amelyeknek teljesítménye 1.1 kW-ig terjed.
A CP-ST termékcsaládra vonatkozó további részletek megismerése érdekében töltse le a műszaki adatlapot a PEDROLLO honlapjáról, ide kattintva.

2-5CR.
Többjárókerekes elektromos centrifugál szivattyú család mely módosítva lett és a teljesítmény kibővítést nyert 1.1 kW-os értékhatárig.
A 2-5CR termékcsaládra vonatkozó további részletek megismerése érdekében töltse le a műszaki adatlapot a PEDROLLO honlapjáról, ide kattintva.

3-6CR.
Új, többjárókerekes elektromos centrifugál szivattyú család melynél a teljes szivattyúház rozsdamentes acélból készül  és a teljesítményhatár 2,2 kW.
A 3-6CR termékcsaládra vonatkozó további részletek megismerése érdekében töltse le a műszaki adatlapot a PEDROLLO honlapjáról, ide kattintva.

TOP MULTI-EVO.
Olyan "TOP MULTI" típusú többjárókerekes elektromos merülőszivattyú, mely oldalirányú menetes szívótorokkal  rendelkezik.
A TOP MULTI-EVO szivattyúra vonatkozó további részletek megismerése érdekében töltse le a műszaki adatlapot a PEDROLLO honlapjáról, ide kattintva.

TOP MULTI-EVOTECH.
Automatikus működésű "TOP MULTITECH" típusú többjárókerekes elektromos merülőszivattyú, mely oldalirányú menetes szívótorokkal  rendelkezik.
A TOP MULTI-EVOTECH szivattyúra vonatkozó további részletek megismerése érdekében töltse le a műszaki adatlapot a PEDROLLO honlapjáról, ide kattintva.

TRITUS.
Aprítókéssel  (ún. triturátorral) ellátott elektromos merülőszivattyú család melynek teljesítmény tartománya kibővítést nyert az 1.5-2-2 kW tartománnyal, emelési magassága pedig 31 m-ig terjedhet.
A TRITUS szivattyúcsaládra vonatkozó további részletek megismerése érdekében töltse le a műszaki adatlapot a PEDROLLO honlapjáról, ide kattintva.

VX 40.
Az elektromos merülőszivattyúk új szériája VORTEX típusú járókerékkel, teljesítményhatáruk 4 kW, max. emelési magasságuk 26 méter és szállítási teljesítményük (ún."átfolyás" érték) 850 liter/perc-ig terjedhet.
A VX 40 szivattyúcsaládra vonatkozó további részletek megismerése érdekében töltse le a műszaki adatlapot a PEDROLLO honlapjáról, ide kattintva.