AZ ÚJ TRITUS, ELEKTROMOS DARÁLÓKÉSES MERÜLŐ SZIVATTYÚ

14/07/2015
A Pedrollo folyamatosan fejleszt innovatív modelleket, hogy minél szélesebb felhasználási területeket lefedjen és hogy megfeleljen a világ 160 országában lévő ügyfelei igényeinek. Ezekben a hetekben nő a piacok várakozása egy kiváló termék iránt, megbízhatóság, teljesítmény és minőség szempontjából. Hamarosan közeledik a TRITUS sorozat bemutatása, a Pedrollo által gyártott új elektromos darálókéses merülő szivattyú, mely a legszigorúbb stressz teszten sikeresen teljesített, melyet hónapokig teszteltek a Pedrollo laboratóriumában.

A TRITUS esetében is a tervezők a lehető legjobb Made in Italy-ra törekedtek: az elektromos szivattyú természetesen a Pedrollo merülő szivattyúk jellegzetes innovatív felépítési jellemzőivel van ellátva: kataforézises eljárással kezelt öntvényből készült alkotóelemek, kettős tengelytömítés közbeiktatott olajkamrával és rozsdamentes acél öntvény fogantyúval. A TRITUS ezenkívül egy kiváló minőségű triturátor-egységgel (aprító szerkezettel) van felszerelve.
A triturátor-egység (aprító szerkezet), mely teljes egészében AISI 440C anyagminőségű, nagy mechanikai szilárdságú, hőkezelt rozsdamentes acélból készült képes apróra feldarabolni a szennyvizekben és csatornavizekben lévő szilárd részecskéket illetve rostos anyagokat. Az új TRITUS sorozat a nagy hidraulikus teljesítménynek köszönhetően magas emelési magasságban kifejezve, különösen alkalmas háztartási és lakossági telepítésre, nyomás alá helyezve képes továbbítani a szivattyúzott folyadékot a szennyvízelvezető rendszerbe kisátmérőjű csővezetéken keresztül, anélkül, hogy a dugulás veszélye fennállna.

Jelenleg elérhetőek az egyfázisú TRm1.1 és a háromfázisú TR 1.1 verziók, 1.1 kW-os teljesítménnyel, de a mérnökök már dolgoznak a termékskála bővítésén, melyek teljesítménye 1.5 kW-os és 2.2 kW-os. Kiemelnénk, hogy az egyfázisú változat fel van felszerelve úszókapcsolóval az automatikus működéshez, külső vezérlődobozzal, kézi újraindítású motorvédelemmel, indítási és működési kondenzátorokkal, melyek mindig garantálják a megfelelő indítóerőt.

A TRITUS működését bemutató videó megtekintéséhez kattintson ide